Here's our latest news

Safe driving in every weather

Go Safe tekee ajokokemuksesta huolettoman

Lehdistötiedote, helmikuu 2017, heti julkaistavissa

 

Go Safe on uudenlainen palvelu, joka parantaa ajoturvallisuutta monessa eri lajissa aina moottoripyöräilystä lasketteluun asti.

Go Safe on henkilökohtaista ajoturvallisuutta parantava palvelu. Toiminnan ytimessä on lukuisilla antureilla varustettu laite, jonka kautta voidaan kerätä tietoa ajon aikana. Turvallisuus paranee kun ajon aikana mahdollisesti sattuneesta kaatumisesta tai muusta onnettomuustilanteesta saadaan nopeasti tieto ja apu voidaan hälyttää paikalle automaattisesti. Näin apua voidaan saada paikalle, vaikka käyttäjä olisi tajuttomana.

Go Safe sensori asennetaan kiinni esimerkiksi moottori- tai polkupyörään. Vastaavasti se voi kulkea mukana vaikka laskettelijan asusteessa. Sensorin ja sovelluksen avulla on mahdollista hälyttää apua automaattisesti onnettomuustilanteissa.

Seuraavaksi kevään aikana aloitetaan käyttäjätestaus ja tavoitteena on saada laitteet ja sovelluspaketti myyntiin kesään mennessä.  Testiryhmään ovat ilmoittautuneet mukaan mm.  Dakar - aavikkorallikuljettaja Ralf Molander ja moottoriurheilun monitoimimies Aleksi ‘AlexWay’ Halen, jotka suorittavat tuotetestausta enduro- ja motocross- harjoitustensa yhteydessä.


 

Me teemme työtä, jotta sinä voit nauttia vauhdista huolettomammin lajissa kuin lajissa.

Mikäli haluat lisätietoa tai kuvia, ota yhteys:

Info@gosafeapp.net

+358 40 1608070